Adèle Bergenhenegouwen

Deelnemer

T.C. de Tol

Herken jij dit ook? De afgelopen weken hoorde ik bijna iedere dag dat weer een bekende in mijn omgeving getroffen is door kanker. Neeee.........., is het eerste wat door je heengaat. Er schiet van alles door je heen als je zus, buurvrouw, collega's en fietsvrienden met deze ziekte geconfronteerd worden. Helaas kennen we allemaal wel iemand in onze directe omgeving met kanker. Wij staan aan de zijlijn.; wat een gevoel van onmacht.

Wat kan ik doen? Geld in te zamelen voor onderzoek. Er is namelijk nog heel veel nodig om deze dodelijke ziekte om te buigen naar een chronische ziekte of nog beter ... naar genezing. Dat is ons doel.

Hiervoor ga ik Tour for Live 3 days fietsen met fietsclub TC de Tol om dit gevoel van onmacht om te zetten in kracht.

Elke gift is van grote waarde. Help jij ook mee? Samen maken we kanker kansloos.
Steun mij en doneer voor succesvol kankeronderzoek.
Alvast bedankt voor jullie steun.

Volg mij via Strava: https://www.strava.com/athletes/11289816

Trainen, trainen en ... nog meer trainen - nog 11 weken

Wat gaat de tijd snel. De Tour begint toch echt dichterbij te komen. De focus ligt nu op veel kilometers maken. 3x per week trainen is agendatechnisch iedere keer weer een uitdaging. En dat geldt ook met de rust pakken. Maar ik voel dat ik steeds sterker word...en dat geeft weer vertrouwen.
Het trainingsweekend in België was erg gezellig; goed voor het teamgevoel en veel hoogtemeters. Wat een beresteile beklimmingen hebben we gedaan, zoals col de Haussire en nog vele zonder namen.
Begin juli ga ik weer een week naar de Ardennen om nog een paar andere klimmetjes te 'proeven' die we straks in de Tour ook rijden. Afzien zal het zeker worden, straks in de Tour. Zeker na het zien van de webinar over de route die we straks moeten rijden. Gelukkig heb ik nog 11 weken...

24-06-2018

€ 1.139,09 / 1.000,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen