Arjan Bultman

Deelnemer

Team Thermen Soesterberg

Fietsen, fietsen, fietsen.
Maar ook naar een personal trainer voor extra krachtraining en afvallen door een andere eetpatroon. Je moet er wat voor over hebben.

Wat begonnen is met leuk fietsen met de buurmannen voor de gezelligheid, moest al snel meer, sneller en verder. Er moest een doel zijn waar je voor wil fietsen.

Die kwam er snel. Door het verlies van mijn moeder aan deze K. ziekte en door de erfelijke BRCA gen die mijn vrouw heeft (en misschien ook mijn kinderen) was dit het doel dat ik wilde doen.

En hoe gaaf is het om 8 dagen te leven als een wielrenner? Af te zien op de verschillende cols en samen met veel enthousiaste wielrenners en begeleiders geld in te zamelen voor Daniël den Hoed en dus het Erasmus MC.

In principe heb ik maar een beperkte fietservaring, een vol leven met gezin, geweldig werk en honderdduizend andere bezigheden, maar ik ga het doen. Samen met mijn buurmannen! (Buddy, Gerrit Jan en Marc) en onze begeleiders (Vader Ad, m'n vrouw Marjolein en de buurvrouwen Linda en Melissa)

Daarom is het nu fietsen, fietsen, fietsen en doorzetten, maar het wordt nooit zwaarder dan wat de mensen met kanker doormaken.

Steunt u ook ons team? Of een ander team? Zodat wij samen een bijdrage kunnen leveren aan succesvol kankeronderzoek? Mensen met Kanker kunnen alle hulp gebruiken ook die van u. Kunnen wij rekenen op uw sponsorbijdrage?

Alvast bedankt!
Arjan,
Team Wellness Thermen Soesterberg

Trainen op Vakantie!

Gaaf toch, de laatste kilometers op de Croix de Fer met je zoon kunnen fietsen!

18-07-2017

€ 11.352,00 / 5.000,00

Sponsor