Volg een gratis webinar!

Foto van de organisator Heleen

Beste wielerliefhebber, ik ben Heleen, koersleider van Tour for Life. Tijdens de informatiebijeenkomst vertel ik je alles over het event. Van trainen tot sponsorwerven. Van de route, tot de glamping service. Vaak houd ik mijn verhaal samen met een enthousiaste oud-deelnemer. 


Meld je hieronder aan en ontvang alle informatie over de bijeenkomst of online webinar in je mailbox!

Agenda - klik voor meer info

Woensdag 1 april - online webinar

Online webinar

Wil je alle informatie over Tour for Life live aanhoren vanuit huis? Volg dan een webinar. Ook tijdens het webinar (online presentatie) kan je al jouw vragen op de organisatie afvuren. Je hebt geen speciale sofware nodig om een webinar bij te wonen. Je ontvangt de link naar de webinar in je mailbox.
De webinars duren van 19:30 tot uiterlijk 20:30 uur.

Amsterdam Noord

Tour for Life is op woensdag 6 november bij Emolife Events & Consultancy in Amsterdam Noord. De bijeenkomst duurt van 19:30 - 21:00 uur. Je bent welkom voor een kop koffie of thee vanaf 19:15 uur.

Utrecht

Tour for Life is op donderdag 14 november te gast bij Trek Bikes in Utrecht. De bijeenkomst duurt van 19:30 - 21:00 uur. Je bent welkom voor een kop koffie of thee vanaf 19:15 uur, maar kom gerust eerder om de mooie winkel te bekijken!

Eindhoven

Tour for Life is op donderdag 12 december te gast bij BCN in Eindhoven. De bijeenkomst duurt van 19:30 - 21:00 uur. Je bent welkom voor een kop koffie of thee vanaf 19:15 uur.

Rotterdam

We zijn op woensdag 20 november te gast op de SS Rotterdam. De bijeenkomst duurt van 19:30 - 21:00 uur. Je bent welkom voor een kop koffie of thee vanaf 19:15 uur.

Fundraising webinar

Benieuwd hoe je sponsorwerven leuk kunt maken, en in no-time aan je startbewijs kunt komen? Volg de Tour for Life fundraising webinar! De webinar wordt georganiseerd voor deelnemers, maar ook (nog) niet ingeschreven deelnemers zijn welkom. Tijdens het webinar (online presentatie) kan je al jouw vragen op de organisatie afvuren. Je hebt geen speciale sofware nodig om een webinar bij te wonen. Je ontvangt de link naar de webinar in je mailbox.
De webinar duurt van 19:30 tot circa 20:30 uur.

Hoe werkt een webinar?

checkbox-pen-outline

1. Meld je aan!

2. Klik op de link in je mail

tv-kijken

3. Maak het jezelf gemakkelijk

4. Hoor alles over Tour for Life

Wat vertelt Heleen? Klik!

Wat komt er aan bod?

Wat is Tour for Life?

Wat komt er kijken bij deelname?

Individueel of als team deelnemen

Daniel den Hoed Fonds: waar fiets je voor?

Arrangement reis en verblijf

Hoe haal je het sponsorgeld op?

Hoe kan je het beste trainen?

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen