Informatiebijeenkomsten


Wil je alles horen over Tour for Life, voordat je je inschrijft voor jouw nieuwe wieleruitdaging? Kom naar een Tour for Life informatieavond of volg een webinar. Hier hoor je alles wat je nog niet wist over de Tour van je leven. Daarnaast hoor je het verhaal van een oud-deelnemer, of van Hugo, een patiënt van de Daniel den Hoed kliniek

     

Wil je een Tour for Life informatieavond bij jou in de buurt? Mail ons gerust. 

 

Online webinar

Liever alle informatie over Tour for Life live aanhoren vanuit jouw woonkamer? Volg dan een webinar. Ook tijdens het webinar (online presentatie) kan je al jouw vragen op de organisatie afvuren. Je hebt geen speciale sofware nodig om een webinar bij te wonen. Vóór de webinar ontvang je de link naar de webinar in je mailbox.
De webinars duren van 19:30 tot 20:30 uur .

Rotterdam

We zijn op dinsdag 12 december te gast in het ss Rotterdam. De bijeenkomst duurt van 19:30 - 21:00 uur. Je bent welkom voor een kop koffie of thee vanaf 19:15 uur.

Apeldoorn

Op donderdag 11 januari is de Tour for Life bijeenkomst bij Merida Experience Centre aan de Laan van Westenenk 102 in Apeldoorn. De bijeenkomst duurt van 19:30 - 21:00 uur. Je bent welkom in het sfeervolle café voor een kop koffie of thee vanaf 19:15 uur.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen