Johan de Jonge

Deelnemer

Team Machinefabriek Molendijk

Onderzoek naar genezing van kanker is voor mij belangrijk. Mijn broer is op 51 jarige leeftijd overleden aan darm/maag kanker, net als mijn vader die 75 is geworden. Nu ik zelf 51 ben geworden zie ik dit project als een persoonlijke uitdaging. Op deze manier kan ik iets bijdragen aan dit goede doel. Dus als je dit leest klik dan even door en sponsor mij en dus het goede doel. Alles mag, al is het maar 1 Euro (meer mag altijd).

Update Maart

Update nummer 4.Weer een maand voorbij en dichterbij de uitdaging die mij en ons team “Machinefabriek Molendijk” te wachten staat. De voorbereiding loopt op rolletjes. Vertelde ik vorige maand dat we met caravans op pad zouden gaan, dit plan is wat veranderd en we hebben nu twee campers en een busje waar we mee gaan reizen.

Ook vwb de kleding waarmee we onze tocht gaan fietsen is de nodige voortgang geboekt. Door onze hoofdsponsor is een gelikt ontwerp gemaakt en is de kleding besteld waarin we zullen gaan fietsen. Normaal gezien zal het nog wel zo’n 8 weken duren voordat we een foto kunnen delen maar dat mag de pret niet drukken.

Ook voor de, mogelijk, kille avonden is er rekening gehouden en hebben we fleece jacks voor het gehele team, inclusief de begeleiders, gesponsord gekregen door Vos Capelle. Als laatste, mocht het regenen dan kunnen we schuilen onder de partytenten die we in bruikleen krijgen van Van Wijnen bouwbedrijf.Ook de sponsoring voor de Daniel den Hoed verloopt voor mij persoonlijk zeer goed. Melde ik vorige maand nog dat ik de 5.000 bijna bereikt had, nu kan ik met grote trots melden dat ik dit bedrag al ruim gepasseerd ben en sta nu al op ruim 5.200 Euro. Als team staan we nu op ruim 18.000 Euro wat een superbedrag is als bijdrage aan het onderzoek naar de genezing van kanker.De fysieke gesteldheid staat er, vooralsnog, goed voor. Ik train ondertussen gemiddeld 3-4x per week waarvan er nog steeds twee avonden in de sportschool en daarnaast buiten op de mountainbike en racefiets. Het wachten is op wat beter weer en het moment dat de klok weer een uur naar voren gaat om ook s ’avonds weer buiten te kunnen trainen.Volgende maand het vervolg met mijn vorderingen.Groeten,

Johan

11-03-2018

€ 5.301,67 / 2.500,00

Sponsor