Johan de Jonge

Deelnemer

Team Machinefabriek Molendijk

Onderzoek naar genezing van kanker is voor mij belangrijk. Mijn broer is op 51 jarige leeftijd overleden aan darm/maag kanker, net als mijn vader die 75 is geworden. Nu ik zelf 51 ben geworden zie ik dit project als een persoonlijke uitdaging. Op deze manier kan ik iets bijdragen aan dit goede doel. Dus als je dit leest klik dan even door en sponsor mij en dus het goede doel. Alles mag, al is het maar 1 Euro (meer mag altijd).

Update Januari

Beste lezer,

Laat ik beginnen met jullie allemaal al het goede te wensen voor 2018.
Jaar 2018 wordt voor mij en het Team Machinefabriek Molendijk een spannend jaar met uiteraard de uitdaging die we zijn aangegaan om van Italië naar Nederland te gaan fietsen. Voorbereiding betreffende de logistiek hebben we voor elkaar en ons team is ondertussen helemaal compleet. We gaan met 6 renners en 3 begeleiders op pad en hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van 2 caravans en door Mercedes garage Ruttchen beschikbaar gestelde busjes. Logistiek ziet het er dus allemaal goed uit en ook met de sponsoring gaat het de goede kant op. Drie van de zes renners (waaronder ikzelf) hebben het startbewijs al binnen dus dat is een grote zorg minder maar de acties gaan door.
Met mijn fysieke gesteldheid gaat het tot dusver goed en ben elke week minimaal drie keer op de fiets te vinden (Spinning, Tacx en buiten op de mountainbike) en probeer ook, gestimuleerd door Ellen, één keer per week mee te doen met X-Co. Om ervoor te zorgen dat ik zelf geen “verborgen gebreken” heb ga ik op 23 januari mezelf binnenstebuiten laten keren via een Groot Sport Medisch Onderzoek in Eindhoven. Op basis van deze uitslag zal ik dan ook mijn verdere trainingsschema maken.
Met de kerst heb ik van Ellen en Marleen een leuk gadget gekregen in de vorm van een action-cam en zal deze gaan gebruiken om filmpjes en foto’s te maken van mijn weg naar Augustus en uiteraard tijdens de tocht zelf. Nu nog een manier vinden om de filmpjes te kunnen knippen om er leuke snapshot filmpjes van te maken om te delen.

Als team hebben we ons aangemeld bij Mantel om een sponsorbedrag te verdienen en ook hier roep ik weer de hulp in van jullie allen. Voor degenen die een facebook account hebben, maar wie heeft dat niet, vraag ik jullie om op onderstaande link te klikken en onze foto van Team Machinefabriek Molendijk te “liken”. Als we bij de top drie eindigen maken we kans op een mooi sponsorbedrag. Uiteraard deel deze link weer met al jullie vrienden en familie en vraag hen om op ons te stemmen.
https://www.facebook.com/MantelCom/photos/a.1738161462922127.1073741866.116831858388437/1738519206219686/?type=3&theater
groeten,
Johan

04-01-2018

€ 4.687,50 / 2.500,00

Sponsor