Johan de Jonge

Deelnemer

Team Machinefabriek Molendijk

Onderzoek naar genezing van kanker is voor mij belangrijk. Mijn broer is op 51 jarige leeftijd overleden aan darm/maag kanker, net als mijn vader die 75 is geworden. Nu ik zelf 51 ben geworden zie ik dit project als een persoonlijke uitdaging. Op deze manier kan ik iets bijdragen aan dit goede doel. Dus als je dit leest klik dan even door en sponsor mij en dus het goede doel. Alles mag, al is het maar 1 Euro (meer mag altijd).

Tikkie Sponsor via Tikkie

€ 5

Tikkie Tikkie: € 5,00

€ 15

Tikkie Tikkie: € 15,00

€ 25

Tikkie Tikkie: € 25,00

€ 50

Tikkie Tikkie: € 50,00

€ 100

Tikkie Tikkie: € 100,00

Update Juli

Beste Sponsoren,

9 maanden geleden zat ik achter deze PC en had na goed overleg met Liona besloten me in te schrijven voor de Tour for Life 2018. Deze tour was destijds nog zeker 11 maanden weg en wat zou dat nog lang duren. Tijd om sponsorgeld op te halen, mezelf mentaal voor te bereiden maar zeker ook ervoor zorgen dat ik er fysiek klaar voor zou zijn. 1 maand later had ons team vorm gekregen en gaan we met 9 man naar Italie afreizen mits we aan het benodigde sponsorgeld konden komen. Dat laatste is ruimschoots behaald en met trots kunnen we deze maand melden dat er wederom in onze pot het nodige geld is gestort. Hoogtepunt is de sponsoring vanuit de RebelRun in Waalwijk waar we het schitterende bedrag van 1500 Euro mogen gaan bijschrijven aan onze goedgevulde pot. Met dit bedrag erbij staan we op ongeveer 25.000 euro dat wij bijdragen aan het onderzoek door het Daniel den Hoed fonds. En dit alleen maar dankzij jullie steun. Aan publiciteit ook geen tekort, artikelen laten publiceren in het Wijkkrantje en de Tilburgse Koerier wat ook weer de nodige Eurotjes heeft opgeleverd.

Al schrijvende kom ik erachter dat we over exact 8 weken ons zenuwachtig zitten te maken in Bardoneccia. Zenuwachtig zul je je afvragen? Ik weet uit ervaring dat we die dag met 6 man bezig zijn met de laatste controle van het materiaal, zijn de kettingen nog goed, heb ik de juiste cassette erop liggen, zitten er geen steentjes in de banden, zijn de remblokken nog wel goed etc. etc. Tuurlijk is dit alles ruim van te voren gecontroleerd maar toch die extra check zet de boel op scherp. De zenuwen zitten er bij mij, en bij velen van degenen die mee gaan fietsen, goed in. Zeker na het volgen van de webinar waar de route werd uitgelegd. De heren routebouwers hebben er zoveel plezier in gehad dat ze de route iets korter hebben gemaakt (~25 km) maar gelukkig gecompenseerd door er nog wat extra hoogtemeters in te bouwen. De zwaarste dag zal waarschijnlijk dag 2 worden waar we “maar” 135 km hoeven af te leggen maar wel met 3400 !!! hoogtemeters. Ook de laatste dag moet even vermeld worden, lijkt makkelijk want ja we zijn dan bijna in het vlakke Nederland…….. helaas 150 km met 1900 hm. Maar zoals eerder gemeld in mijn updates gaat het niet om al eerste te finishen maar puur om de finish te halen.

Deze maand wederom lekker veel op de fiets kunnen zitten en mijn favoriete ronde is nu het rondje “Biesbosch” geworden die gevarieerd kan worden van 95 tot ongeveer 125 km. Ik hoor jullie denken “daar zitten toch helemaal geen beklimmingen in”? Dat klopt als een bus maar gelukkig waait het tegenwoordig gewoon elke dag snoeihard dus met windkracht “veel” tegen is het net alsof je tegen een berg opfietst. 2 keer naar de Eifel geweest en daar een mooie ronde gereden van ~150 km met 2500 hm en dan kom je erachter dat als het heel warm is je echt voldoende moet drinken. We zijn nu regelmatig aan het trainen op onze hartslag, dit betekend rustig fietsen en de hartslag niet boven een bepaalde waarde te laten komen. Nou ik kan jullie zeggen dat als je in de bergen (of heuvels) in de Eifel aan het fietsen bent dit niet te doen is.

Komende maand nog hard trainen en dan in Augustus een weekje zonder fiets naar Frankrijk om uit te rusten waarna het avontuur echt gaat beginnen. Nog 8 weken aftellen tot de “Grand Départ” en nog 2 van deze updates. Ik ga proberen om uiteraard ook tijdens de tour zelf jullie op de hoogte te houden van de ervaring en de nodige foto’s. Op welke makkelijke manier ik dit ga doen weet ik nog niet. Als er iemand een briljant idee heeft om dit op een makkelijke manier (zonder PC) te doen dan hou ik me aanbevolen voor tips.

In de bijlagen het plaatje van de route wat nog niet helemaal correct is (vooral de info over de finishdag) en het hoogteprofiel kaartje van de complete tour. Ook voor de liefhebbers een foto van de trainingen die we aan het doen zijn.

Oproep aan allen: Delen van deze update mag uiteraard en mocht je mensen geïnteresseerd krijgen om te sponsoren……… elke euro is er één !!!!

Groeten en tot volgende maand.

Johan de Jonge

05-07-2018

€ 5.815,42 / 2.500,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen