Marmatrimmers T4L

Team

Iedereen heeft wel eens te maken gekregen met de ziekte kanker. Sommigen zelf of binnen de familie of vriendenkring, anderen op het werk of bij klanten. Wij willen graag een bijdrage leveren om de kans op genezing van deze aandoening te vergroten. Dat wij dit kunnen doen door middel van onze hobby (op de racefiets deze mooie tocht fietsen) en daardoor geld bij elkaar halen voor de Daniel den Hoed Stichting is een extra motivatie.

Volg ons ook op facebook: www.facebook.com/Marmatrimmerst4l

Uitzwaaibuffet grandioze afsluiting

Het uitzwaaibuffet dat gisteravond plaats vond bij Restaurant de Hoofdzaak in Liessel is de gedroomde afsluiting geworden van onze voorbereiding op Tour for Life. Ruim 115 mensen hebben genoten van het lekkere eten dat door de chefkok en zijn personeel werd bereid. Onder het genot van dit heerlijke eten en een lekker drankje konden alle gasten gezellig bijkletsen. Door Martien werd in duidelijke bewoordingen, ondersteund door een fotopresentatie, verteld wat Tour for Life inhoudt en wat er met het gesponsorde geld gebeurt. Het bezoek aan de Daniel den Hoedt kliniek, dat grote indruk had gemaakt, werd beschreven. Vervolgens passeerden al onze acties (die in de andere berichten beschreven zijn) nog even kort de revue.
Bakkerij Vedder kwam een cheque aanbieden twv 200 euro, middels de verkoop van peperkoek voor ons bijeengehaald.
Via verschillende kanalen hadden we nog enkele mooie veilingartikelen weten te bemachtigen die in 2 sessies door veilingmeester Hans bij opbod werden verkocht. Een compleet Roompot tenue, een de de selectie van PSV gesigneerd shirt, een LottoNL Jumbo shirt gesigneerd door Dylan Groenewegen en als klap op de vuurpijl een door Tom Dumoulin gesigneerd Sunweb shirt.
Mede hierdoor en door enkele spontane acties die hierdoor geïnspireerd werden mocht Martha aan het einde van de avond uiteindelijk het totaalbedrag bekendmaken dat wij in de afgelopen maanden met behulp van de inwoners Liessel, alle vrienden, bekenden, familie en sponsoren bijeen hebben gehaald. De teller stopte uiteindelijk op € 38.500,-. Hier hadden wij nooit van durven dromen!!

19-08-2017

€ 37.314,53 / 35.000,00

Sponsor