Meedoen als bedrijf

Fiets Tour for Life met je collega’s, werknemers en/ of zakenrelaties. Laat de wereld zien dat jouw bedrijf actief, gezond en maatschappij bewust is. Als bedrijventeam maakt jouw bedrijf het verschil in levensreddend onderzoek naar kanker en ervaren medewerkers en collega's samen de Tour van hun leven.

Benieuwd wat er bij deelname komt kijken? Alles daarover lees je bij Hoe werkt het, of download de gratis infobrochure voor bedrijven!

Download informatiebrochure

Bedrijventeam van Oord

Meedoen als bedrijventeam?

Laat je eigen bedrijfsshirt maken

Slaap 1 overnachting in een hotel en 7 op campings

3 Maaltijden per dag en onbeperkt sportdrank

Professionele fysiotherapeuten en sportmasseurs

Mecaniciens voor technische ondersteuning

Een team op de route tijdens Tour for Life

Teambuilding

Samen met jouw collega's vorm je een hecht team tijdens Tour for Life

Check nu

Teambuilding

Door samen de uitdaging van Tour for Life aan te gaan worden collega's een echt team. Niet alleen tijdens het event, maar juist ook daarbuiten. Samen trainen, fondsenwerven en natuurlijk het evenement beleven zorgt voor een unieke band. Niet alleen binnen een afdeling, maar door het hele bedrijf.

En dit geldt niet alleen voor de fietsers. Door het betrekken van niet-fietsers bij sponsoracties, en niet-fietsende collega's mee te nemen als teambegeleiders krijgt het hele bedrijf dezelfde energie van deelname aan Tour for Life.

Drie deelnemers in Frankrijk

Gezonde medewerkers

Door Tour for Life komen jouw collega's in topvorm

Check nu

Gezonde medewerkers

Goede gezondheid van werknemers is van onbetaalbaar voor een bedrijf: uitval door mentale of lichamelijke ziekte kan bedrijven veel geld kosten.

Tour for Life uitfietsen is alleen mogelijk door serieus te trainen en gezond te leven. De keuze voor deelname aan Tour for Life kan een life-changer zijn voor mensen die voorheen te zwaar waren, een ongezonde(re) leefstijl hanteerden of een mentale uitlaatklep nodig hadden. Door Tour for Life komen mensen lichamelijk én geestelijk in beweging.

Tour for Life 3 Days is een unieke kans om sporters van elk niveau mee te laten doen én hun doelen te laten bereiken.

Deelnemers geven elkaar een dikke knuffel

MVO

Geef met Tour for Life invulling aan jouw MVO-doelstelling

Check nu

MVO

Deelname aan Tour for Life is een unieke kans om op een originele en écht betrokken manier inhoud te geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Op een actieve manier wordt geld opgehaald voor Daniel den Hoed fonds, voor levensreddend onderzoek naar kanker.

Door deelname aan Tour for Life maakt jouw bedrijf het verschil in voor meer dan 100.000 mensen die jaarlijks de diagnose kanker krijgen.

Saamhorigheid bij de finish van Tour for Life

Exposure

Jouw bedrijf positief in de aandacht in de media

Check nu

Exposure

Zorg dat deelname van jouw Tour for Life-bedrijventeam aan niemand ongezien voorbij gaat. Benader de media en zet jouw bedrijf in de spotlights.

Daarnaast zijn trotse medewerkers dé ambassadeur van jouw bedrijf, en hun bereik is groot. Profiteer van deze exposure!

Een grote glimlach bij twee deelnemers

Netwerk

Verreik je zakelijk netwerk tijdens Tour for Life

Check nu

Netwerk

Of je nou directeur, sales medewerker, arts of docent bent. In wieleroutfit is iedereen gelijk. Een week fietsen van Italië naar Nederland biedt vele kansen om je netwerk in kwantiteit en kwaliteit uit te breiden. Jaarlijks staan bedrijven en mensen met uiteenlopende carrières aan de start van Tour for Life, en geregeld vinden er onderling waardevolle connecties en nieuwe samenwerkingen plaats. Tour for Life verbind bedrijven, en verreikt je netwerk voor de lange termijn.

Deelnemer in een prachtig landschap

Iets DOEN

Maak het verschil in de strijd tegen kanker met jouw collega's.

Check nu

Iets DOEN

Binnen vrijwel ieder bedrijf is kanker zichtbaar. Familieleden van collega's zijn ziek, of een collega overlijdt aan kanker. Je voelt je hulpeloos. Maar je kunt wat doen.

Door deelname aan Tour for Life maakt jouw bedrijf het verschil in de strijd tegen kanker. Je kunt je samen inzetten om iets van het hulpeloze gevoel om te zetten in concrete acties. Lees hier wat er met het geld aan Daniel den Hoed Fonds gebeurt.
Samen maken we kanker kansloos.

Fiscale voordelen
Donaties aan Tour for Life worden voldaan via The Event Foundation. Dit fonds is aangemerkt als ANBI-instelling bij de Belastingdienst, waarmee een gift fiscaal aftrekbaar is. De gift kan geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen