Meedoen als bedrijf

Doe mee aan Tour for Life met je collega’s, werknemers en/ of zakenrelaties. Laat de wereld zien dat jouw bedrijf actief, gezond, maatschappelijk bewust én geweldig is om voor te werken. Als bedrijventeam maakt jouw bedrijf het verschil in levensreddend onderzoek naar kanker en ervaren jouw medewerkers en collega's samen de Tour van hun leven.

Benieuwd wat er bij deelname komt kijken? Alles daarover lees je bij Hoe werkt het?

Download het informatiepakket
Een team op de route tijdens Tour for Life

Teambuilding

Teambuilding

Door samen de uitdaging van Tour for Life aan te gaan worden collega's een echt team. Niet alleen tijdens het event, maar juist ook daarbuiten. Samen trainen, fondsenwerven en natuurlijk het evenement beleven zorgt voor een unieke band. Niet alleen binnen een afdeling, maar door het hele bedrijf.

En dit geldt niet alleen voor de fietsers. Door leuke acties, het inzetten van niet-fietsers als ploegbegeleider zorgt ervoor dat het hele bedrijf dezelfde energie krijgt.

Lees meer over Tour for Life en Teambuilding.

Drie deelnemers in Frankrijk

Gezond

Gezond

Goede gezondheid van werknemers is van onbetaalbaar voor een bedrijf: uitval door mentale of lichamelijke ziekte kan bedrijven veel geld kosten.

Tour for Life uitfietsen is alleen mogelijk door serieus te trainen en gezond te leven. De keuze voor deelname aan Tour for Life kan een life-changer zijn voor mensen die voorheen te zwaar waren, een ongezonde(re) leefstijl hanteerden of een mentale uitlaatklep nodig hadden. Door Tour for Life komen mensen lichamelijk én geestelijk in beweging.

Tour for Life 3 Days is een unieke kans om sporters van elk niveau mee te laten doen én hun doelen te laten bereiken.

Deelnemers geven elkaar een dikke knuffel

MVO

MVO

Deelname aan Tour for Life is een unieke kans om op een originele en écht betrokken manier inhoud te geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Op een actieve manier wordt geld opgehaald voor Daniel den Hoed fonds, voor levensreddend onderzoek naar kanker.

Door deelname aan Tour for Life maakt jouw bedrijf het verschil in voor meer dan 100.000 mensen die jaarlijks de diagnose kanker krijgen.

Saamhorigheid bij de finish van Tour for Life

Exposure

Exposure

Zorg dat deelname van jouw Tour for Life-bedrijventeam aan niemand ongezien voorbij gaat. Jouw bedrijf geeft het goede voorbeeld en is een inspiratiebron voor anderen. Trotse medewerkers zijn dé ambassadeur van jouw bedrijf, en hun bereik is groot. Profiteer van deze exposure!

Een grote glimlach bij twee deelnemers

Verbinding

Verbinding

Verbinding vindt bij Tour for Life niet alleen plaats tussen collega’s. Verbinding ontstaat ook bij klanten en leveranciers van bedrijven die meedoen aan Tour for Life. Je geeft je bedrijf een gezicht en betrekt belangrijke relaties bij deze uitdaging, door hun sponsoring óf door aansluiting bij jouw Tour for Life-team.

Deelnemer in een prachtig landschap

Levensreddend

Levensreddend

Door deelname aan Tour for Life maakt jouw bedrijf het verschil in de strijd tegen kanker. Jaarlijks krijgen 100.000 mensen de diagnose ‘kanker’. En nog steeds sterven ieder jaar 43.000 mensen aan deze vreselijke ziekte. Daniel den Hoed fonds gaat de strijd tegen kanker aan door de financiering van succesvol kankeronderzoek, uitgevoerd door Erasmus MC Kanker Instituut. Het onderzoek is gericht op personalized medicine, een hoopgevende methodiek waarin de nadruk ligt op een persoonsgerichte, effectieve behandeling. Het sponsorgeld van Tour for Life gaat naar de financiering van dit wetenschappelijke onderzoek en de aanschaf van geavanceerd apparatuur. Samen maken we kanker kansloos.

Fiscale voordelen
Donaties aan Tour for Life worden voldaan via The Event Foundation. Dit fonds is aangemerkt als ANBI instelling bij de Belastingdienst, waarmee een gift fiscaal aftrekbaar is. De gift kan geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen. Meer informatie?

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen