Kom samen sterker uit de Tour    

Doe je mee aan Tour for Life met een team van bij elkaar geraapte fietsvrienden, collega‚Äôs of familieleden? De band met jouw teamgenoten, inclusief de begeleiders, zal nooit meer hetzelfde zijn na Tour for Life. Je maakt immers een intense week samen door, waarbij vreugde en euforie de boventoon voeren, maar ook andere emoties worden gedeeld. Maak vooraf heldere afspraken over wel of niet samen fietsen, en bespreek ook elkaars drijfveren om mee te gaan. Je zult merken dat door heldere communicatie voor en tijdens het evenement de onderlinge band alleen maar hechter kan geworden. 

Teamcoach en oud-deelnemer Rob van Raak van Raak Advies biedt alle teams een gratis coachingsessie aan in de maanden mei, juni of augustus. Dit is veel waard voor jouw team. Maak er gebruik van! Zodra je staat ingeschreven ontvang je hierover meer informatie. 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen