Ga mee als begeleider

en support jouw team!

Ga mee als begeleider


Ga jij mee als teambegeleider?


Wil jij bijdragen aan de topprestatie van een Tour for Life-deelnemer? Ga dan mee als begeleider! Als begeleider van één of meerdere fietsers zorg jij ervoor dat de fietser alleen maar aan fietsen hoeft te denken. Ook voor begeleiders is Tour for Life een onvergetelijke ervaring. Maar wat is jouw rol dan? 

Tijdens Tour for Life rijd je de auto of camper, met bagage en kampeerspullen van camping (start) naar camping (finish). Je kunt onderweg stoppen bij de twee checkpoints om jouw teamleden te voorzien van extra eten of kleding, en voor de nodige mental support. Op de nieuwe camping aangekomen zorg jij voor het opzetten van jullie kamp en draai je mogelijk een wasje.

Natuurlijk wordt er tijdens de Tour ook goed voor jou gezorgd! Alle maaltijden en andere campingfaciliteiten zitten inbegrepen bij jouw deelname als begeleider. Je betaalt € 375 voor de hele week, € 150 voor Tour for Life 3 days. Ga je mee?

Wat zijn jouw taken als begeleider?

Materiaal vervoeren
Zorgen voor extra eten en snacks
Elke dag jullie kamp opbouwen en afbreken
Voertuig naar de volgende camping rijden
Speciaal Tour for Life-shirt
Dagelijks ontbijt en diner
8 overnachtingen
Een onvergetelijke week!

Veelgestelde vragen over begeleiders

Hoe regel ik het vervoer naar de start?
Begeleiders en deelnemers komen op eigen geledenheid naar de start in Bardonecchia, Noord Italië. Als begeleider dien je een auto, busje, camper tot je beschikking te hebben waarmee je tijdens Tour for Life jouw fietser(s) begeleidt. Hiermee kan je naar de start komen. Heb je als team een plek over? Het zou fijn zijn als je deze wilt aanbieden in de Tour for Life carpoolgroep op Facebook. Hierin maken veel teams en vrijwilligers afspraken om samen naar Italië te rijden. Wel zo groen. :)
Hoeveel begeleiders kunnen er mee per team?
Op een aantal campings waar Tour for Life neerstrijkt is de capaciteit beperkt. Om de groepsgrootte van Tour for Life beperkt te houden, geldt een maximaal aantal begeleiders die mee kunnen per fietser. Single riders kunnen maximaal twee begeleiders meenemen, en teams maximaal vier.
Kan ik een camper/caravan meenemen?
Dat mag zeker. Per team is maximaal één camper of caravan toegestaan. Campers en caravans worden op de route sterk afgeraden, omdat het voor gevaarlijke omstandigheden kan zorgen in combinatie met de fietsers en (op sommmige plaatsen veel) overig verkeer. 
Hoeveel volgauto's mogen op de route per team?
Per team is één volgauto op de route toegestaan. Heb je als team twee voertuigen meereizen, dan kan de andere voertuig rechtstreeks naar de camping om het kamp alvast op te bouwen.