Wat gebeurt er met het geld


Impact
Daniel den Hoed fonds is in de regio Rotterdam een bekende stichting, in de rest van Nederland is het fonds minder bekend. Mede door de organisatie van Tour for Life krijgt Daniel den Hoed Fonds meer landelijke bekendheid, meer donateurs en worden er meer fondsen geworven, hierdoor kan Daniel den Hoed Fonds meer geld besteden aan haar doelstelling: een unieke behandeling op maat voor elke patiënt. Hier profiteert iedere patiënt van. Van Limburg tot Friesland en van Zeeland tot Groningen.

Kosten
De opbrengst van Tour for Life wordt besteed aan de doelstelling van Daniel den Hoed Fonds: onderzoek naar kankerbehandeling op maat. Een deel van de opbrengst gaat naar investering in Tour for Life, om nog meer geld op te halen. Deze investering zorgt voor meer deelnemers die meer geld ophalen. In 2017 en 2018 haalden deelnemers gemiddeld meer dan €5.104 euro per persoon op. Het minimale sponsorbedrag is €2.500 euro. Wij streven naar een gemiddeld kostenpercentage over de komende 5 jaren van 25%.

Bekijk hier wat er met het sponsorgeld van Tour for Life gebeurt. Vragen? Mail of bel naar 088-3665462.

The Event Foundation
Daniel den Hoed Fonds is een kleine stichting met minder dan 2 FTE op de loonlijst. Om die reden is de organisatie van een groot evenement als Tour for Life in handen van The Event Foundation. The Event Foundation schenkt de netto-opbrengst van Tour for Life aan Daniel den Hoed Fonds. 

Stichting The Event Foundation faciliteert fondsenwervende evenementen in opdracht van goede doelen. De daadwerkelijk organisatie besteedt The Event Foundation uit aan Emolife Event. Door haar charitatieve doelstelling schenkt The Event Foundation de opbrengsten van events en campagnes netto door aan het goede doel. 
The Event Foundation is door de belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Meer informatie vind je op eventfoundation.nl.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen