Glamping Service (uitverkocht!)

Wil je Tour for Life alleen of met een team fietsen, maar geen zin om je accommodatie te regelen en behoefte aan comfort? Upgrade jouw verblijf met de Glamping Service.
Deze service is uitverkocht. Wil je op de wachtlijst? Stuur ons dan een mail!

It's all in the package:

Een hoge, ruime tent met verwarming
Slapen op een bed met matras en nachtkastje
De tent is van alle gemakken voorzien
Inclusief opzetservice en bagagevervoer
Kosten p.p.: € 455 (hele week, o.b.v. 2 p. per tent)/ Voor 3 days niet mogelijk

Maak het jezelf gemakkelijk

Glamping

Met de Glamping Service maak je jouw Tour for Life ervaring compleet. Je kunt je volledig focussen op het fietsen en aan het einde van de dag staat jouw tent voor je klaar, van alle gemakken voorzien.

Wat houdt de Glamping Service in?
- Je overnacht in een 2,5 meter hoge tent, op een bed met matras
- De tent bevat stroom, verlichting, een standaard om je fiets binnen te parkeren, verwarming, een droogrekje voor je natte wielerkleding en comfortabele stoeltjes
- Vrijwilligers verzorgen het opzetten en afbreken van je tent inclusief toebehoren
- Jouw bagage wordt vervoerd van camping naar camping
- Op ieder checkpoint kan je een dagtasje met lunchpakketje en extra kleding achterlaten
- Single riders worden naar wens aan elkaar gekoppeld

De Glamping Service kost € 385,- voor de hele week en € 165,- voor Tour for Life 3 days. Dit bedrag is op basis van een 2-persoonstent (je deelt de tent met een ander) en betaal je naast het inschrijfgeld.

Weet je bij inschrijving nog niet of je van deze service gebruik wilt maken? Geen probleem. Je kunt altijd nog na jouw inschrijving de service afnemen.

Lekker bed

Slapen op een bed

Zoetemelk zei het al: 'De Tour win je in bed'. Ook al is Tour for Life geen wedstrijd, het is wel erg prettig als je tijdens Tour for Life goed slaapt. En goed slapen doe je op een fijn bed. Voor jou staat in de tent verhoogd bed met matras en nachtkastje voor je klaar. Wedden dat je na het avondprogramma om 22:00 uur al in dromenland bent?

Stroom & licht

Stroom en verlichting

Een dag op de fiets vraagt niet alleen nogal wat van je eigen batterij, ook de accu van je telefoon en fietsnavigatie zal aardig leeg zijn als je over de meet komt. Natuurlijk wil je meteen je rit uploaden op Strava en het thuisfront laten weten hoe je dag was. Je wordt daarbij niet gehinderd door lege batterijen, want in de tent kan je direct je devices aan de lader leggen bij het stroompunt.

En 's avonds in het donker op zoek naar... Ja, naar wat niet? Dat is er gelukkig ook niet bij, want in de tent is verlichting aanwezig!

Heater & rek

Droogrekje en verwarming

Je gaat tijdens Tour for Life heel veel zweten, een kleine kans op een incidentele regenbui is er ook en je wilt misschien tussendoor nog dat fijne fietsbroekje wassen. Hoe je het ook wendt of keert: tijdens Tour for Life word je fietskleding nat.

Met het droogrekje in de tent kan je je natte fietskleding eenvoudig ophangen. Zet dan nog eens de verwarming eronder, en binnen no-time is je kleding weer droog voor de volgende dag!

De verwarming kan ook nog eens goed van pas komen tijdens mogelijk enkele koude nachten in België.

Stoeltjes

Chille stoeltjes

Aan het einde van de dag loop je vermoeid maar voldaan over de camping naar jouw tent. Het eerste wat je doet is je fiets in de standaard zetten. Helm en bril af, ballast uit je achterzakjes en neerploffen op een heerlijk comfortabel campingstoeltje. Nu mogen de schoenen uit, biertje erbij... Genieten!

Standaard

Fiets in tent

Het liefst zou je je fiets 's nachts binnen willen parkeren? Dat kan! Bij de tent krijg je een fietsenstandaard waarmee je jouw fiets in de tent kwijt kan. Zo heb je altijd zicht op je fiets en blijft hij droog.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen