Meedoen als vrijwilliger

Zonder vrijwilligers, geen Tour for Life

Wil jij mee met Tour for Life als vrijwilliger? Deel uitmaken van een gemotiveerd team dat op de prachtigste plekken komt, en keihard werkt voor Daniel den Hoed Fonds? Bekijk hieronder alle mogelijkheden, en open deze vrijwilligersbrochure voor meer info!

Weet jij zeker dat je aanwezig bent bij Tour for Life 2020? Schrijf je dan nu in. Wanneer je je hebt ingeschreven, nemen wij contact met je op om de inschrijving definitief te maken.

Schrijf je in!
De vrijwilligers maken de sperziebonen schoon De masseurs zorgen voor de sportmassage Een motard helpt een wielrenner De vrijwilligers serveren de pasta Een vrijwilliger onthaalt enthousiast een deelnemer
Bouwteam Lees meer
Het bouwteam van Tour for Life

Het bouwteam

Dit team is verantwoordelijk voor het klaarzetten van de banken, tafels en het opbouwen van tenten. Daarnaast laadt het team de vrachtwagens iedere dag in en uit. We kunnen dus wel wat sterke mannen (en vrouwen) gebruiken!

Glampingteam (veel toppers gezocht!) Lees meer
Het glampingteam

Het glampingteam

Dit team zorgt voor de op- en afbouw van de glampingtenten. De afbouw van glamping tenten gebeurt na de start van de renners. Je rijdt met elkaar naar de volgende camping, geniet van de mooie omgeving, en bouwt op de volgende camping alles weer met elkaar op. Zo kunnen de renners die terug zijn gelijk gebruik maken van hun tent. Ze zullen je heel dankbaar zijn!

Verkeersteam Lees meer
Verkeersteam

Het verkeersteam

Het verkeersteam zorgt ervoor dat al het transport (van de organisatie, maar ook alle teams) op de juiste plek op de camping worden geplaatst. In overleg met de productieleider maken jullie een goede indeling op de campings en begeleidt je vanaf 13:30 uur 's middags het binnenkomende verkeer. Iedereen is elke dag weer blij om jou te zien; ze zijn weer op de nieuwe camping aangekomen!

Flexteam Lees meer
Flexteam

Het flexteam

Het manusje van alles! Tijdens de tour zullen er vaak momenten voorkomen dat er ongeplande taken gedaan moeten worden of dat een team hulp nodig heeft. Ben jij flexibel? Dan is dit het team voor jou.

Team Finishevent Lees meer
TeamFinishevent

Team Finishevent

De dag van de finish wordt het terrein versiert, de toeschouwers ontvangen en de bar gerund. Wil je helpen maar kan je niet de hele week mee met ons? Help dan op de finishdag op 1 september in Sittard en maak een onvergetelijke dag mee.

Transportteam Lees meer
Het transportteam

Het transportteam

Het transportteam bestuurt de grote vrachtwagens en vervoert alle materialen die nodig zijn om het Tour for Life-dorp weer op te bouwen. Denk aan tenten, banken, tafels, een complete keuken en onze gezellige bar.

Massageteam Lees meer
Massageteam

Het massageteam

Het massageteam bestaat uit professionele masseurs (fysiotherapeuten/sportmasseurs) die deelnemers van een massage voorzien op de camping. Gedurende de week krijgt iedere deelnemer twee massages. Op checkpoints werkt het massageteam in shifts.

Event Experience Team Lees meer
AES

Het Event Experience Team

Tour for Life is een avontuur voor het leven. Iedere dag komen deelnemers terug op de campings en bespreken we met iedereen de dag in de avondetappe. Hier is de sfeer van groot belang en jij kan hiervoor zorgen! Als deel van het Event Experience Team zorg jij voor de aankleding van het Tour for Life-dorp. Denk aan het opzetten van de start- en finishboog, ophangen van banners, slingers en ballonnen.

Dinerteam Lees meer
Dinerteam

Het dinerteam

Het dinerteam ondersteunt het keukenteam met het snijden en klaarmaken van de maaltijden. Daarnaast serveren zij de maaltijden uit in de verschillende uitgifteposten. Na de maaltijd ruimt het dinerteam af en zorgt voor de afwas.

Bezemwagen Lees meer
Bezemwagen

De bezemwagen

Dit team zorgt voor de begeleiding op de route. Ze bieden ondersteuning (samen met de motards) aan de renners waar nodig. Het is mogelijk dat je renners moet oppikken die om wat voor reden dan ook, niet verder kunnen.

Motards Lees meer
Motards

De motards

Dit team zorgt voor de begeleiding op de route. Ze rijden iedere route voor en pijlen de route uit als een omlegging nodig is. Ook waarborgen zij de veiligheid van onze deelnemers. Is iemand van de route geweken, dan sporen ze de renner op. Zit een deelnemer zonder water, dan is daar de reddende motard met een bidon vocht.
Dit team bestaat uit een vaste groep ervaren motorbegeleiders. Het is niet mogelijk om je hierbij direct aan te sluiten. Heb je interesse, stuur dan een mail aan ons.

Registratieteam Lees meer
AES

Het registratieteam

Het registratieteam registreert de deelnemers bij de start en bij de finish. De finish is elke dag een klein feestje. Enig enthousiasme is bij dit team een must! :-)

Barteam Lees meer
Barteam

Het barteam

Het barteam zorgt voor een sfeervolle plek om samen te komen. Vanaf 16:00 uur gaat de bar open voor deelnemers, begeleiders en andere vrijwilligers. Het barteam serveert drankjes en zorg voor gezelligheid in het Tour for Life-dorp!

Ontbijtteam Lees meer
Het ontbijt wordt klaar gemaakt voor de deelnemers

Het ontbijtteam

Een team voor alle vroege vogels onder ons. Het ontbijtteam zet het ontbijt klaar voor alle renners, begeleiders en andere vrijwilligers zodat iedereen met een goed gevulde maag aan de dag kan beginnen. ‘s Avonds treft het team voorbereidingen voor de volgende ochtend.

Checkpointteam Lees meer
Het transportteam

Het checkpointteam

Op de route bevinden zich dagelijks twee checkpoints. Op ieder checkpoint krijgen renners te eten en drinken. Het checkpointteam zorg dat alles klaar staat. Daarnaast registreren zij net als het registratieteam wie er binnenkomt en vertrekt.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen