De route van Tour for Life. De route van Tour for Life.


Tour for Life 3 days


1 T/M 3 SEPTEMBER 2023

Tour for Life 3 days

Fiets Tour for Life 3 days en rijdt dwars door Noord-Frankrijk, de Ardennen en Zuid-Limburg. Een geweldig, volledig verzorgd fietsweekend voor Daniel den Hoed Fonds.

Je haalt een minimaal sponsorbedrag van € 1.000 op voor Daniel den Hoed Fonds. Met dit bedrag ontvang je jouw Tour for Life 3 days-startbewijs én maak jij het verschil voor succesvol kankeronderzoek.

Vraag meer informatie aan

Schrijf je in!

Praktische informatie

Wat is het inschrijfgeld en het sponsorbedrag?
Het inschrijfbedrag voor Tour for Life 3 days bedraagt € 195. Daarnaast zamel jij minimaal € 1.000 sponsorgeld in voor succesvol kankeronderzoek.
Tot wanneer kan ik mij inschrijven?
Inschrijven kan tot en met juli 2023. Maar let op! Er zijn een beperkt aantal startbewijzen voor Tour for Life 3 days. Wij adviseren dus niet te lang te wachten met inschrijven.
Wat is er bij de prijs inbegrepen?
Tour for Life 3-days:
  • 3 overnachtingen op campings
  • Het exclusieve Tour for Life 3 days-wielershirt
  • 3 maaltijden per dag
  • Professionele fysiotherapeuten en sportmasseurs
  • Mecaniciens voor technische ondersteuning
Hoe ziet de route eruit?
Deelnemers van Tour for Life 3 days fietsen de laatste 3 etappes van Tour for Life. De prachtige route vind je hier.
Wat regel ik zelf?
Als deelnemer van Tour for Life 3 days dien je zelf het vervoer naar Frankrijk te regelen, en het vervoer van de finish naar huis. 
Wat wordt er gedaan met het sponsorgeld?
Jaarlijks krijgen 100.000 mensen de diagnose kanker. En nog steeds sterven ieder jaar 45.000 mensen aan deze vreselijke ziekte. Daniel den Hoed Fonds gaat de strijd tegen kanker aan door de financiering van succesvol kankeronderzoek, uitgevoerd door Erasmus MC Kanker Instituut. Het onderzoek is gericht op personalized medicine, een hoopgevende methodiek waarbij de nadruk ligt op een persoonsgerichte, effectieve behandeling.

Het sponsorgeld van Tour for Life gaat naar de financiering van dit wetenschappelijke onderzoek en de aanschaf van geavanceerde apparatuur.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Tour for Life 3 days

1 T/M 3 SEPTEMBER 2023

Is een hele week te fietsen te veel voor jou of past het niet in je agenda? Fiets dan de afsluitende drie etappes. Je start in Noord-Frankrijk en fietst via de pittige Ardennen naar Zuid-Limburg. Onderweg passeer je idyllische Franse dorpjes, cruiset door glooiende landschappen, en trotseert venijnige kuitenbijters.


Meer weten over 3 days?

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen