Voorbereiding

Een goed begin is het halve werk!

Bereid je optimaal voor

Bij een optimale beleving van Tour for Life hoort een goede voorbereiding. Dit hoef je niet alleen te doen. Als deelnemer ontvang je structureel tips en uitgewerkte idee├źn voor sponsorwerving, kan je clinics en trainingen volgen, ontvang je korting op producten van partners als Duursport.nl, en maak je kans op nog veel meer voordelen. Alles om goed voorbereid aan de start te staan van de Tour van je leven!

Inbegrepen bij deelname:

  • Gratis introductietraining bij WattCycling
  • Trainingsritten na bijeenkomsten
  • Deelnemersbijeenkomsten, webinars
  • Gratis coaching sessie voor teams
  • Handleiding, paklijsten, gps-routes 
  • Routeboek met alle hoogteprofielen

Training

Ben je gemotiveerd, gezond en word je blij van het idee dat je door een gedegen training komend seizoen (extra) superfit gaat worden? Dan kan ook jij meedoen aan Tour for Life. Wij ondersteunen je met advies en clinics dankzij onze gespecialiseerde trainingspartners Passion4Biking en WattCycling.

Sponsorwerving

Je hoeft het wiel natuurlijk niet zelf uit te vinden. Als deelnemer krijg je toegang tot veel uitgewerkte sponsoridee├źn en snelle tips om binnen no-time jouw streefbedrag te halen voor Daniel den Hoed Fonds.

Voeding

Voeding speelt een grote rol in het leveren van sportieve prestaties. Omdat deelname aan Tour for Life veel vraagt van deelnemers is Duursport.nl partner van Tour for Life. Zij staan klaar om al jouw vragen op gebied van sportvoeding te beantwoorden. Gedurerende Tour for Life zal een echte sportkok lekkere, energierijke maaltijden serveren, die perfect aansluit bij de behoefte van de deelnemer die een geweldige prestatie neerzet. 

Teambuilding

De band met je teamgenoten zal nooit meer hetzelfde zijn na Tour for Life. Je maakt een intense week samen door, waarbij vreugde en euforie de boventoon voeren, maar ook andere emoties worden gedeeld. Teamcoach en oud-deelnemer Rob van Raak van Raak Advies weet dit als geen ander. Maak gebruik van zijn gratis coachingsessie en kom samen sterker uit de Tour!

Deelnemersbijeenkomst

In de voorbereiding op Tour for Life organiseren wij twee deelnemersbijeenkomsten. Hier worden alle belangrijke praktische zaken besproken. Denk hierbij aan het dagschema, de route, logistieke zaken en opmerkingen rondom het fietsmateriaal. Er zijn interessante sprekers aanwezig en er is voldoende ruimte voor vragen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen